Naar boven

Fredericks & Henderson

(1) (1 artikel)
Fredericks & Henderson
Fredericks & Henderson is een traditioneel merk dat oude waarden en etiquette combineert met een modern design en comfort. We weten dat kleding voor u meer is dan een fashion statement. Het drukt uit wie u bent en toont uw identiteit aan de mensen om u heen. We zijn trots om daar deel van uit te maken. 
Onze ervaren kleermakers maken gebruik van hoogwaardige stoffen, verzameld uit de hele wereld om een eindproduct te maken dat indruk achter laat.  
We besteden veel aandacht aan elke stap en elk detail van het productieproces; van de grondstoffen tot de uiteindelijke snijpatronen en vakdetails. Alles gebeurd met de grootst mogelijke zorg en aandacht. Fredericks & Henderson maakt gebruik van moderne en duurzame productiemethoden met respect voor het milieu en de mensen uit de landen waar wij actief zijn. 
Onze ontwerpers maken gebruik van moderne technieken en ontwerpen, maar nemen altijd de traditionele etiquette in acht bij het maken van uw shirt. Het resultaat is de creatie van een shirt met een moderne pasvorm en optimaal comfort gecombineerd met een traditionele stijl die succesvol is geweest door de eeuwen heen. 
Sorteren